Cvetelina Ianeva Site

Какво ново...

11.10.2010г. Сайтът е с нов дизайн,добавени са текстове на всички песни от албума "На първо място".Имаме проблеми с галерията, но скоро очаквайте пълна галерия.
09.09.2010г. - www.CvetelinaIanevaSite.weebly.com - стартира.Добре дошли във фен сайта на Цветелина Янева.Тук ще намерите всякаква информация за нея, много снимки и различни материали.
Приятно разглеждане!
21.09.2010 - Галерията все още не е довършена, за което се извиняваме!Очаквайте я скоро пълна с всякакви снимки на Цветелина Янева.
 

Цветелина Янева като прицеса от "1001 нощ"

Picture
Като истинска принцеса от приказките Цветелина Янева се появи на сцената на своята бляскава промоция.
В нежна дълга бяла рокля красивата певица даде старт на своя двоен празник – първи самостоятелен албум и рожден ден.
Песните от албума “На първо място” бяха представени в три части, като Цветелина Янева смени три визии.
След бялата феерия, последваха две много секси рокли, в черно и лилаво, донесени директно от Седмицата на модата в Милано.
Сцената ни отведе директно в света на приказките от “1001 нощ” със своите златни балдахини и кристални водапади.
Една от изненадите на вечерта бе разбиващият тандем водещи, в лицето на Супер Бианка и Руслан Мъйнов.
Цяло съзвездие от изпълнители на най-голямата музикална компания бяха дошли, за да уважат лично празника на своята колежка.
Специален поздрав за рожденичката отправиха и музикантите от тракийския оркестър “Орфей” с песента “Старата ти снимка”.
Кулминацията на вечерта бе сложена с изпълнения на тоталния хит “Влез”, последван от впечатляваща торта, много подаръци и цветя.


„ВЛЕЗ” НА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА С ПРЕМИЕРА ДНЕС

Picture
На 21 септември в ефира на Planeta HD ще бъде премиерата на най-новия видеоклип на младата звезда Цветелина Янева към песента „Влез”. Тя е дует с румънското дете-чудо Йонут Черчел и е втората песен, за чиято музикална реализация изпълнителката се обръща към хит мейкъра Кости Йонита.

Видеоклипът пресъздава оренталска приказка с много колоритни герои. В снимките, протекли два дни в Киноцентъра в Бояна и на специално построен декор, взеха участие повече от 50 статисти, което още повече засилва мащабността на проекта. Специално за видеото бе създаден танц с оригинална хореография. Режисьор на лентата е Николай Нанков. В нея Цветелина Янева сменя четири визии, дело на стилиста Добромир Киряков, гримьора Бони и фризьора Петър Гогов.

Заредена с емоции Цвети се завърна от Малдивите

Picture
Тази седмица Цветелина Янева се завърна от екзотичната почивка на Малдивите, за която разкри още в “Дневниците” от Лятното турне. Сред красотата на приказния островен архипелаг в Индийския океан певицата се отдаде на заслужена почивка и пълен релакс. Заредена с нови сили младата изпълнителка вече подготвя предстоящите си проекти, с които ще зарадва феновете през есента.
Цветелина Янева не пропусна да сподели и каква е нейната равносметка за изминалото лято, изпълнено с много емоции. Звездата на “Планета” е изключително щастлива и доволна от представянето си на Националното турне “Планета Дерби 2010″. Феновете продължават с ласкавите си коментари за нейното шоу това лято и последния й хит “За контакти”.
Мелодичната песен трайно се настани в челните позиции на всички летни радио и телевизионни класации. Видеото на “За контакти” безспорно е един от най-летните и желани клипове в ефира на телевизия “Планета”. Какво ни е подготвила Цвети Янева тази есен предстои съвсем скоро да научим, дни преди рождения й ден.