четвъртък, 23 септември 2010 г.

Майли Сайръс прати поздрави на българските си фенове...

15 септември, сряда, 12,30 ч. Съдбата ме среща с любимката на тийнейджърите в цял свят - певицата и актриса Майли Сайръс, известна повече като Хана Монтана.
Младата хубавица влиза в магазина за биохрани "Ерован" в Лос Анджелис и за учудване никой не й обръща внимание.
Четиригодишното ми дете веднага я разпознава и се приближаваме до нея. Правя й комплимент, че дори малките деца харесват тийнейджърския сериал "Хана Монтана". Казвам, че съм българка и питам дали скоро ще има концерт в България или поне някъде в Източна Европа. "Не знам засега", усмихва се чаровно Майли. Посочвам, че има много фенове в България. "Изпращам им моите най-сърдечни поздрави", казва тя. Съгласява се да се снимаме и дори ми помага да наглася камерата на новия си телефон, тъй като още не съм го разучила. Любезна продавачка ни снима.
Напълно стопихме ледовете и я накарах искрено да се размее, когато й казвам, че моето дете харесва нея, а аз харесвам повече баща й - известния кънтримузикант Били Рей Сайръс.
Изведнъж в магазина настава паника. Продавачките започват да си слагат червило и да се редят за снимка с едно от най-известните и богати момичета в Америка. Майли се усмихва на всички. Тя е самичка. Разглежда щателно магазина. Избира си прясноизцеден сок от горски плодове и още няколко други сока.
След като си направи снимка с всички желаещи и раздаде порядъчно количество автографи, Майли се запътва с покупките към касата. Реди се на опашка от около 5-6 човека. Любезен касиер веднага отваря отделна каса, за да не чака, но това й коства поредната снимка. На излизане на вратата я чакат двама папараци. И те я снимат, тичайки след нея чак до джипа й. Майли и тях изтърпява любезно.
"Тя е най-голямата сладурана в Холивуд! Адски е естествена и никога нямаме проблеми с нея!", възхитени са папараците.
Майли няма вид на човек, съсипан от любовна мъка, въпреки че преди две седмици се раздели с приятеля си Лиъм Хемсуърт, с когото се залюбиха по време на снимките на филма "The Last Song" м. г.
ЛОС АНДЖЕЛИС, Пепа ПЕТРОВА
Специално за "Труд"

вторник, 14 септември 2010 г.

Миам Отново....

На 13 септември, Майли и Лиам са били забелязани да отиват на фитнес, но преди това папараците са ги снимали да се натискат в колата някъде 5 - 10 минути. Вече 100 % може да се каже, че Миам отново е в разгара си ...А очакванията ни за Найли май се провалиха...Явно Майли много обича Лиам ,а и той нея...Може би слуховете,че той я използва само за слава не са верни,може би той също я обича :).Ето и снимки :)



понеделник, 13 септември 2010 г.

Майли и Фърги с едни и същи якета

Понеже обожавам и двете певици и постоянно търся тяхни снимки и новини и се натъкнах на една снмка на Фърги,която има същото яке като това на Майли от нейна снимка от албума й на "Can`t be Tamed"...

Ник Джонас пее "Before The Storm" в Houston

Ами да,Ник пее Before The Storm и е Страхотен..А до това дали евентуално някога ще има Найли,това вече напълно се очаква...


http://www.youtube.com/watch?v=NXNCWyV24ms&feature=player_embedded

Майли и Рияна в дует ?

Носят се слухове,че Майли и Рияна ще правят дует заедно..Той ще е част от новия албум на Рири "LOUD"...Ако това наистина е вярно а не е само поредния слух,то тогава песента ще се казва "Stop Me" ...Но отново казвам,че това е само слух....

Прилики ?!

В destiny-hope-news.blogspot.com имаше публикация за прилика между песен на Селена Гомез и Майли Сайръс....И двете песни се споменава "ROCK MAFIA"...Кредит : miley_00 [ destiny-hope-news.blogspot.com ]